Σελίδες

25 Απρ 2011

Ο χρόνος της αγυρτείας τελείωσε...



1. Μετά το μεγάλο αγώνα που έδωσε για την παραποίηση του πραγματικού, το καθεστώς στρέφει τώρα τους δημοσιογράφους κατά της αλήθειας. Καθ' ολοκληρίαν ψεύτης, ο πρωθυπουργός μάς αντιμετωπίζει σαν μια μωρόπιστη μάζα, που το μόνο που της αξίζει είναι να ζει και να πεθαίνει μέσα στο ψέμα.
2. Η ανεπάρκειά του θα έφερνε τον πρωθυπουργό αργά ή γρήγορα αντιμέτωπο με την αλήθεια. Μονίμως εγκατεστημένος στο μικρόκοσμο της τρόικας, μέτριος και ως εκ τούτου ολέθριος για την πατρίδα, αηδιάζει και αγανακτεί με τους φαντασιόπληκτους Ελληνες, που εξακολουθούν να του φέρνουν εμπόδια.
3. Ποιος το περίμενε να μαθαίνουμε τι ακριβώς θα μας βρει από τρεις εμετικές μύγες του ΔΝΤ σε συνέντευξη Τύπου: η απρέπεια, η άγνοια και το θράσος τους ανάγκασαν όσους ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου να κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα. Παρεξηγημένες ψυχές...

4. Στα παλιά μου τα παπούτσια αν η αιώνια λήθη καταπιεί κάποτε μέχρι και το επώνυμο Παπανδρέου. Η απόπειρα της καταστροφής, που συνεχίζεται ίσαμε σήμερα, της μίας και μοναδικής ζωής μας έγινε με απολύτως συνειδητή κατάχρηση της εξουσίας. Ο Παπανδρέου είναι ένα επίλεκτο όπλο της τρόικας εναντίον μας. Είναι η θεαματική βεντέτα των Ευρωπαίων, γι' αυτό τον γυρίζουν δεξιά και αριστερά «στα ξένα» ως παράδειγμα.
5. Οσοι ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου ας το βουλώσουν. Το πάθος τους για εξουσία, η ταύτισή τους με τους πλασιέ όλων των τραπεζών και η μικροπρέπεια εις βάρος των πολιτών, τους καθιστούν αξιόποινους και ως εκ τούτου δε θ' αργήσουν να καταλάβουν, θέλοντας και μη, ότι οφείλουν να μας απαλλάξουν από τη θλιβερή παρουσία τους.
6. Η φθαρμένη κόρη του Μητσοτάκη, ο φλύαρος Σαμαράς, ο προβληματικός Γιωργάκης, ο γιαλατζί άγιος Κουβέλης αποτελούν έναν αξιοθρήνητο θίασο που ψάχνει απελπισμένα για το έργο που θα τους ενώσει. Δε φαίνεται να έχουν αντιληφθεί ότι ακόμα και η ανάσα τους επιβαρύνει την εχθρική ατμόσφαιρα γύρω τους. Κοιτάξτε τους προσεκτικά: Πρόκειται για ηλίθιους που περνιούνται για σοφοί. Κάθε χλευασμό τον προσλαμβάνουν ως χειροκρότημα.
7. Οσοι πολίτες πίστευαν πως έπρεπε να συρθούν σ' έναν ατιμωτικό συμβιβασμό, τα έχασαν όταν είδαν ότι η ίδια η τρόικα όχι μόνο δε δεχόταν κανένα συμβιβασμό, αλλά τους έσερνε σ' έναν ανελέητο πόλεμο της καθημερινότητας. Η αναστάτωση του κόσμου δε θ' αργήσει να σχηματίσει έναν πυκνό λόγο. Οσοι είναι αφοσιωμένοι στην ανατροπή αυτού του κόσμου θεωρούν αυτή την αναστάτωση φυσική εξέλιξη: η αξιοθρήνητη κατάσταση των ταξικών αντιπάλων μας, το γεγονός ότι δε θ' αργήσουν να ξεσκιστούν μεταξύ τους, μας γεμίζει πλεονεκτήματα. Ο χρόνος της κυβερνητικής αγυρτείας τελείωσε.

1 σχόλιο:

  1. "Μετά το μεγάλο αγώνα που έδωσε για την παραποίηση του πραγματικού, το καθεστώς στρέφει τώρα τους δημοσιογράφους κατά της αλήθειας. Καθ' ολοκληρίαν ψεύτης, ο πρωθυπουργός μάς αντιμετωπίζει σαν μια μωρόπιστη μάζα, που το μόνο που της αξίζει είναι να ζει και να πεθαίνει μέσα στο ψέμα."

    Sorry κιόλας, αλλά η "μάζα" δικαιώνει το

    - Ζει σαν σκατά
    - Ψηφίζει σαν σκατά
    - Ανέχεται τα σκατά

    Είναι σκατά!

    Δηλαδή πολλοί απο εμάς, της Γης τους κολασμένους, σε Ευρώπη Ασια και Αμερική, οι περισσότεροι, κοιμονται ακόμη τον ύπνο του δικαίου. Οι κύριοι κυριοι πολιτικάντηδες, τα αφεντικά τους και τα φαιρέφωνα τους, βρίσκουν το έδαφος καλλιεργημένο για να σπείρουν τον ανίερο "σπόρο" τους. Μέχρι πότε να μου πείς;

    Όμως μέχρι τότε...

    σκατά και απόσκατα

    και συγνώμη για την αθυροστομία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή