Σελίδες

28 Οκτ 2013

Χρ. Παναγιωτακοπούλου: «Ο λαός σήμερα να πει το δικό του "ΟΧΙ" σε αυτήν την ταξική πολιτική» (VIDEO)


Στις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που έχει πάρει το ΚΚΕ όλες αυτές τις μέρες, με αφορμή την 28η Οκτώβρη, αναφέρθηκε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Το ΚΚΕ, υπογράμμισε, «δίνει τη μάχη να διδαχθεί και να εμπνευστεί η νεολαία.
 
Η ιστορία ξαναγράφεται από την αρχή, απ' τα επίσημα επιτελεία της ΕΕ με το χέρι και της ελληνικής κυβέρνησης» σημείωσε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι «η 9η Μάη είναι μέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών και με απόφαση της ΕΕ έγινε μέρα της ΕΕ».
Στηλίτευσε και τα εκβιαστικά διλήμματα της ΝΔ και τις αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ για διαφορετικό δρόμο, σημειώνοντας ότι μπορεί να υπάρχει διαφορετική αφετηρία, αλλά συμφωνούν και οι δύο σε μια πολιτική εντός των τειχών της ΕΕ που ο λαός μας την έχει ζήσει στο πετσί του και ξέρει τι σημαίνει. Κάλεσε τον ελληνικό λαό «να φτιάξει τη δική του συμμαχία, τη Λαϊκή Συμμαχία, να πάρει ανάσες, να καθυστερήσει ό,τι μπορεί, να βάλει φρένο, αλλά και να ανοίξει δρόμο».
«Εκεί βρίσκεται η διέξοδος, η προοπτική και η ελπίδα» τόνισε, υπογραμμίζοντας «ότι σήμερα ο λαός πρέπει να πει το δικό του "ΟΧΙ" σε αυτή την πολιτική που είναι ταξική».
«Η συζήτηση περί χρέους, διαγραφής κλπ στην ουσία λέει στον ελληνικό λαό ότι αυτός θα το πληρώσει» υπογράμμισε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου προσθέτοντας ότι «εκεί που πρέπει να δοθεί η μάχη είναι σε κάθε τόπο δουλειάς, όπου οι εργάτες με τις συνελεύσεις τους πρέπει να αποφασίζουν και να δρουν, οι νέοι με τα μαθητικά τους όργανα, οι φοιτητές με τα φοιτητικά τους συμβούλια. Εκεί βρίσκεται η προοπτική. Στη μαζική οργανωμένη δράση που πρέπει να έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου