Σελίδες

4 Νοε 2013

Δ. Κουτσούμπας: Να σημάνει συναγερμός για την απεργία στις 6 Νοέμβρη (VIDEO)



Σε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και τα θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας το πρωί στον Ευαγγελισμό. 

Πρέπει να σημάνει συναγερμός για την απεργία στις 6 Νοέμβρη, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – τρόικας λέγοντας ότι έρχονται νέα μέτρα στο ασφαλιστικό και κατήγγειλε τη φοροληστεία στη λαϊκή κατοικία και τη μικρή ιδιοκτησία τονίζοντας ότι αυτά τα μέτρα δεν βελτιώνονται, αποσύρονται και καταργούνται.
Καυτηρίασε την προσπάθεια κατάργησης της κυριακάτικης αργίας ενώ για τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι ένας από τους στόχους αυτής της ενέργειας είναι να τρομοκρατηθεί ο λαός. 
Χαρακτήρισε τραγέλαφο το θέμα των υποκλοπών από τις ΗΠΑ και πως οι αποκαλύψεις σχετίζονται με τις αντιθέσεις και τους ανταγωνισμούς μεταξύ των καπιταλιστικών χωρών. Σημείωσε ότι χώρες και κυβερνήσεις που διαμαρτύρονται πρωτοστάτησαν στη νομιμοποίηση των υποκλοπών στο όνομα της τρομοκρατίας και υπέγραψαν φανερές και μυστικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου