Σελίδες

16 Δεκ 2013

Ν. Καραθανασόπουλος στον «ALPHA»: Αδιαπραγμάτευτο αγαθό η λαϊκή στέγη και πρέπει να διασφαλίζεται (AUDIO)



Για το ΚΚΕ η λαϊκή στέγη είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό και πρέπει να διασφαλίζεται, τόνισε στο ραδιόφωνο του «ALPHA» ο Νίκος Καραθανασόπουλος,μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
Σημείωσε ότι η λαϊκή στέγη πρέπει να προστατευθεί από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αλλά και να διασφαλίζεται σε όσους δεν έχουν στέγη όπως π.χ. νέα ζευγάρια που μένουν με τους γονείς τους.

Σχολιάζοντας την κινητικότητα στο πολιτικό σκηνικό, σημείωσε ότι είναι ρευστό το πολιτικό σκηνικό και πως γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα νέο δίπολο με κυρίαρχους πόλους τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και ανάμεσα στους δύο να δημιουργηθούν φορείς του ευρωπαϊκού μονοδρόμου που θα συνεργάζονται με τον ένα ή τον άλλο πόλο.
Τόνισε ότι ο λαός δεν πρέπει να εγκλωβιστεί, σημειώνοντας πως έχει ανάγκη μια λαϊκή συμμαχία που θα παλεύει έναντι στην ΕΕ και στη δράση των μονοπωλίων. Αναφέρθηκε και στις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία που προωθεί η κυβέρνηση, όπως συμβαίνει σε όλη την ΕΕ και υπογράμμισε ότι δυσκολεύουν τη λαϊκή οικογένεια να ικανοποιήσει τις ανάγκες της.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου