Σελίδες

12 Δεκ 2013

Η ανιστόρητη «Αυγή»... και η πραγματικότητα

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...
Εγραψε η «Αυγή» 10/12/2013, για τη συγκέντρωση για τα 95χρονα του ΚΚΕ που έγινε την περασμένη Κυριακή στο ΣΕΦ: «Από το "τι λάχανα, τι μπρόκολα", στο "τι ΝΔ, τι ΣΥΡΙΖΑ"». 
Τη φράση «τι μπρόκολα, τι λάχανα» την είχε πει ο Χαρίλαος Φλωράκης σε συνέντευξη στο Λονδίνο το 1973 και αναφερόταν στη δήθεν μεταμφίεση του χουντικού καθεστώτος με τη λεγόμενη φιλελευθεροποίηση Μαρκεζίνη. 
Αλλά αυτή η τοποθέτηση του Χαρίλαου Φλωράκη επιβεβαιώθηκε. Και είναι ιστορικά δικαιωμένη. 
Ποιοι αποκαλύφθηκαν; Οι πολιτικοί πρόγονοι του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, το λεγόμενο «ΚΚΕ εσωτερικού», που μάλιστα προετοιμαζόταν τότε να πάρει μέρος στις εκλογές που θα νομιμοποιούσαν το μασκάρεμα της χούντας! 
Φαίνεται ότι ζήλεψαν τους πολιτικούς τους προγόνους γι' αυτό σήμερα συζητούν με τον «αντιμνημονιακό» υιό Μαρκεζίνη, τον σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη.

Αλλά τι τους ενοχλεί; 
Είπε στην ομιλία του στην εκδήλωση για τα 95χρονα του ΚΚΕ ο ΓΓ της ΚΕ: «Σε όσους καλοπροαίρετα μας ρωτούν: "Μα καλά, το ίδιο θα είναι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ;", απαντάμε: Ας μην τους μπερδεύουν οι επιμέρους διαφορές τους, γιατί τέτοιες υπάρχουν και προεκλογικά προβάλλονται ψεύτικα σαν αξεπέραστες, για να ξεχαστούν αμέσως μετά, στην αντιλαϊκή υλοποίηση βάρβαρων πολιτικών και στα αδιέξοδα του συστήματος που και οι δύο υπηρετούν! 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας. 
Σε τελευταία ανάλυση, για το λαό ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα, γιατί κι αυτή η κυβέρνηση θα πορεύεται στο δρόμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης που τσακίζει το λαό για την κερδοφορία των μονοπωλίων. 
Γιατί κι αυτή η κυβέρνηση θα κινείται εντός των αντεργατικών τειχών της ΕΕ, θα αναλαμβάνει και θα υλοποιεί τις ίδιες καταστροφικές για το λαό δεσμεύσεις». 
Μήπως δεν είναι έτσι; Μα ο ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζει την πλουτοκρατία με τις θέσεις του υπέρ της ΕΕ, της υγιούς επιχειρηματικότητας, της διαχείρισης τύπου Ομπάμα.
Την «Αυγή», όσο και να χτυπά το ΚΚΕ, τα γεγονότα την αποκαλύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου