Σελίδες

27 Δεκ 2013

Κ. Ζιώγας: «Μόνη λύση ισχυρό ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση» (VIDEO)



«Η μόνη λύση είναι ισχυρό ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που θα βάλει φρένο στην εισοδηματική κατρακύλα των λαϊκών στρωμάτων», τόνισε ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του «MEGA».

Αναφερόμενος στο πολιτικό σκηνικό ο Κ. Ζιώγας προειδοποίησε ότι στήνεται ο νέος δικομματισμός και κάλεσε το λαό να μην παγιδευτεί ανάμεσα «στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της θέρμανσης των λαϊκών στρωμάτων και το ζήτημα της αιθαλομίχλης ο Κ. Ζιώγας επεσήμανε την κυβερνητική υποκρισία υπογραμμίζοντας ότι «όλο το προηγούμενο διάστημα ψηφίστηκαν διατάξεις και νόμοι οι οποίοι φόρτωσαν το πετρέλαιο και τα τιμολόγια της ΔΕΗ με φόρους μετατρέποντάς τα σε πανάκριβα εμπορεύματα» και χαρακτήρισε τα μέτρα για την αιθαλομίχλη «ασπιρίνη για τον καρκίνο» που δεν αντιμετωπίζουν το πυρήνα του προβλήματος. Επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ για άμεση κατάργηση των φόρων σε πετρέλαιο και ηλεκτρικό ρεύμα.
Αναφερόμενος στη φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου, τόνισε ότι η κυβέρνηση, στην ουσία, θέλει να απαλλάξει από τους φόρους τις μεγάλες επιχειρήσεις και να τους φορτώσει στα εργατικά - λαϊκά στρώματα.  
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου