Σελίδες

7 Απρ 2014

Θ. Παφίλης στον «ΑΝΤ1»: Η «Μπαλτακιάδα» κρύβει τη σύγκλιση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)



Αν συνεχίσουμε με τη «Μπαλτακιάδα» αποπροσανατολίζεται ο κόσμος από τα πραγματικά προβλήματα που έχει, τόνισε ο Θάνάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» σημείωσε ότι αυτή η συζήτηση βολεύει και την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σκεπάζονται οι συγκλίσεις που έχουν σε στρατηγικό επίπεδο.

Ο Θανάσης Παφίλης, επισήμανε τις ευθύνες της κυβέρνησης για τις διασυνδέσεις του Τ. Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και των κομμάτων που υιοθετούν την επιχειρηματολογία της ναζιστικής οργάνωσης. «Εδώ δεν μπορεί να βγει λάδι η Χρυσή Αυγή, με σοφιστείες νομικές. Υπάρχουν εγκλήματα, υπάρχει αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο λαός πρέπει να στείλει τη Χρυσή Αυγή εκεί που ανήκει, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας», είπε, με αφορμή τις απειλές του πυρηνάρχη Περάματος της Χρυσής Αυγής, κατά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.
Αναφερόμενος στα σχέδια της κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές ξεκαθάρισε ότι για τον εργαζόμενο και για το λαό δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί δεν φεύγουν τα μέτρα. Όπως είπε, «υπάρχει το ευρωπαϊκό μνημόνιο που είναι η επίσημη πολιτική της ΕΕ». Συμπλήρωσε πως το ΚΚΕ λέει αποδέσμευση από την ΕΕ, λαϊκή εξουσία και μονομερής διαγραφή του χρέους, ενώ οι υπόλοιποι θα εφαρμόσουν την πολιτική της ΕΕ.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, φωνάζει στα μπαλκόνια, αλλά στα σαλόνια τάζει στους επιχειρηματίες ότι εγώ θα σας δώσω περισσότερα».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου