Σελίδες

1 Απρ 2014

Συνέντευξη του Θ. Παφίλη, υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον «Alpha 9.89» (AUDIO)



Τις ευθύνες της ΕΕ και των κυβερνήσεων για την εξίσωση φασισμού - κομμουνισμού που έδωσαν αέρα στα πανιά των φασιστικών - ναζιστικών οργανώσεων σε όλη την Ευρώπη κατήγγειλε ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του «Alpha 9.89».
Ερωτώμενος για τη Χρυσή Αυγή, επεσήμανε ότι πρόκειται για συστημικό κόμμα, που στηρίζουν τα συμφέροντα των βιομηχάνων και στρέφονται κατά του λαού, των εργαζομένων και της εργατικής τάξης και ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα για τη δράση τους στη Ζώνη, όπου εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου εργοδοτών σε βάρος των εργαζομένων αλλά και τη λειτουργία δουλεμπορικών γραφείων. Κάλεσε το λαό να τους απομονώσει και να μην τους στηρίξει.

Ερωτώμενος για τη μετανάστευση στη χώρα μας, ο Θανάσης Παφίλης επεσήμανε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν καταρχήν τα αίτια που δεν είναι άλλα από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την καταλήστευση του πλούτου διαφόρων χωρών από τα μονοπώλια, με αποτέλεσμα ο λαός να καταδικάζεται στη φτώχεια και την εξαθλίωση και να αναγκάζεται να φύγει από την πατρίδα του για μία καλύτερη τύχη.
Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή είχε καταδικάσει τη συνθήκη του Δουβλίνου 2, ζητώντας να παραλαμβάνουν άδειες οι μετανάστες και να μετακινούνται στις χώρες που θέλουν να μεταβούν και να μην φυλακίζονται στη χώρα πύλη εισόδου για την ΕΕ, που είναι η Ελλάδα.
Όσον αφορά τα δήθεν νέα κόμματα, τύπου ποτάμι, ο Θανάσης Παφίλης κάλεσε τον κόσμο να μην παρασυρθεί από κόμματα που έχουν παλαιά υλικά αλλά και συμφωνούν με την εφαρμοζόμενη πολιτική της ΕΕ των μονοπωλίων και των μνημονίων.
Τέλος, αναφερόμενος στην τριπλή εκλογική μάχη, κάλεσε τους εργαζόμενους να αναλογιστούν ποιο κόμμα τους έλεγε την αλήθεια για το χαρακτήρα της ΕΕ, ποιος δικαιώθηκε για τις εκτιμήσεις του όσον αφορά την κατάσταση των εργαζομένων και τι δήμαρχο και περιφερειάρχη θέλουν και πιστεύουν ότι μπορεί να μπει μπροστά και να αγωνιστεί για το λαό και όχι για τους επιχειρηματικούς ομίλους.  
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου