Σελίδες

1 Απρ 2014

Εργοδότες - Χρυσή Αυγή: Επιχειρούν από κοινού να ιδρύσουν δουλεμπορικό γραφείο

Την προσπάθεια ομάδας εργοδοτών σε συνεργασία με τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής να ιδρύσουν δουλεμπορικό γραφείο με στόχο την διάλυση των εργασιακών σχέσεων, τη μετατροπή των χώρων εργασίας σε σύγχρονα Νταχάου, οπού θα βασιλεύει ο νομός των αφεντικών και δεν θα ισχύει κανένα μέτρο προστασίας της υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων καταγγέλλει το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδος.
Σε ανακοίνωση του το Συνδικάτο τονίζει: 
«Θέλουν να μας γυρίσουν πολλές δεκαετίες πίσω και να εξασφαλίσουν ότι με την τρομοκρατία μπράβων της νύχτας, οι εργάτες θα παίρνουν ότι τους δίνουν, όποτε τους το δίνουν και με όποιο τρόπο τους το δίνουν.
Για να πετύχουν τον σκοπό τους έχουν επιστρατεύσει α) δυο - τρεις εργοδηγούς γνωστά τσιράκια της εργοδοσίας, β) την γνωστή "ακομμάτιστη" ομάδα που το 2010 επιχείρησε να διαλύσει το Συνδικάτο μας μέσω του αντισυνδέσμου, γ) ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα με κυκλώματα της νύχτας και φυσικά μέσα σε αυτούς είναι όλοι όσοι εμπλέκονται άμεσα η έμμεσα στην εγκληματική ενέδρα θανάτου, εναντίον των στελεχών του Συνδικάτου μας στις 12/9/2013 και την εν ψυχρώ δολοφονία του συναδέλφου (και γιου συναδέλφου) Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι στις 18/9/13.

Τα ονόματα όλων είναι στη διάθεση μας και σύντομα θα δημοσιευτούν προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων
Συνάδελφοι,
Και τώρα, και πάντα, οι φασίστες δούλευαν για τα συμφέροντα των βιομήχανων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων, όχι για τα συμφέροντα των εργαζομένων. Ήταν και είναι πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου, εχθροί του λαού και των αγώνων του, ικανοί για τα χειρότερα εγκλήματα, φτάνει να βγάλουν τη βρομοδουλειά των αφεντικών τους.
Οι εργαζόμενοι πρέπει με αποφασιστικότητα να απομονώσουν τους δουλεμπόρους, φασίστες, δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Να μην μπορούν να στέκονται σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά λαϊκή γειτονιά. Η οργάνωση της πάλης μας είναι αυτή, και μόνο αυτή που θα δώσει αποφασιστική απάντηση στους απογόνους των ναζί.
Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα έχουν καλά ξεμπερδέματα μαζί μας. Όλοι μια γροθιά για ν’ ανατρέψουμε τα σχέδια εργοδοτών και φασιστών να μας μετατρέψουν στους σκλάβους του 21ου Αιώνα.
Τώρα που το ένα μετά το άλλο τα σωματεία παίρνουν απόφαση συνένωσης μαζί μας και το ενιαίο συνδικάτο είναι πια πραγματικότητα κάποιοι έχουν θορυβηθεί… Καλούμε όλους τους Μεταλλεργάτες , ανεξάρτητα από την ειδικότητα ή τον εργασιακό χώρο, να συσπειρωθούν στοΣυνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, αφού με την ύπαρξη εφ εξής ενός πανίσχυρου συνδικάτου, θα μας δοθεί η δυνατότητα το επόμενο διάστημα να παρεμβαίνουμε και να οργανώνουμε με ενιαίο τρόπο και σχέδιο τις μάχες που έρχονται.
Με την οργάνωση της πάλης μας κάτω από τις δικές μας σημαίες, τις σημαίες των κοινών ταξικών μας συμφερόντων, ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου