Σελίδες

7 Μαΐ 2014

Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι είναι με το ΚΚΕ για να «ψαρέψουν» ψήφους

Τον ισχυρισμό ότι η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αγλ. Κυρίτση μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Σάμου - Ικαρίας Ε. Μαρώλια ισχυρίζονται όπου βρεθούν και σταθούν ότι είναι με το ΚΚΕ καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Από πολλούς φίλους του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" μας καταγγέλθηκε ότι η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Α. Κυρίτση μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Σάμου - Ικαρίας κ. Ε. Μαρώλια ισχυρίζονται όπου βρεθούν και σταθούν ότι είναι με το ΚΚΕ.
Ούτε το προ πολλών 10ετιών πέρασμα από κάποια Οργάνωση της ΚΝΕ, ούτε η συμμετοχή σε κάποιο ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ, ούτε και η οικογενειακή αγωνιστική παράδοση, που επίσης προβάλλουν, δίνουν το δικαίωμα στην κυρία Κυρίτση και την κ. Μαρώλια να επικαλούνται το ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι δύο κυρίες δεν έχουν καμία πολιτική, ιδεολογική, φιλική ή άλλη σχέση με το ΚΚΕ, για να το επικαλούνται στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν ψηφοφόρους του Κόμματος.
Είναι επίλεκτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και το αντίστοιχο ήθος κουβαλούν.
Καλούμε το λαό των νησιών μας να καταδικάσει σαν επιεικώς απαράδεκτα αυτά τα "νέα ήθη" που θέλει να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και να υπερψηφίσει και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις το κόμμα που στηρίζει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων: ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, "Λαϊκή Συσπείρωση" στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στο Δήμο Σάμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου