Σελίδες

9 Νοε 2017

ΣΥΡΙΖΑ: κοινοί ψεύτες, τραμπούκοι και πολιτικοί απατεώνες υψηλού επιπέδου

H Ξεφτιλισμενη "αριστερα"
Η κυβέρνηση των αριστερών απατεώνων που έγινε κυβέρνηση κραυγάζοντας μεταξύ των άλλων ψεύτικων κραυγών και το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», δεσμεύτηκε στους «θεσμούς» ότι θα προβεί σε κάθε είδους τραμπουκισμό προκειμένου να διασφαλίσει την αρπαγή της λαϊκή κατοικίας από τις τράπεζες! 
Οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκαν ότι θα αυστηροποιήσουν το νομοθετικό πλαίσιο έτσι ώστε για αδικήματα όπως η απειλή και η διατάραξη οικιακής ειρήνη σε βάρος συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς να προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη και όχι δίωξη κατ’ έγκληση, όπως ισχύει σήμερα.

Επίσης οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας στα Ειρηνοδικεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης και σε όποιες άλλες πόλεις κριθεί αναγκαίο, προκειμένου οι πλειστηριασμοί να διενεργούνται με ασφάλεια! 
Οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύουν την καταστολή και την βία του αστικού κράτους ώστε να πετάξουν λαϊκές οικογένειες στο δρόμο, αλλά πάντα με αριστερό πρόσημο!
Δεν αμφιβάλαμε καθόλου για τους τραμπουκισμούς των Συριζαίων προκειμένου να αρπάξουν την λαϊκή κατοικία! Οι Συριζαίοι που ανέτρεψαν την βούληση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα σε συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ είναι ικανοί για όλα! 
Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να φτάσει στην κυβέρνηση, χοροπηδώντας μαζί του σε δρόμους και σε πλατείες και βρίζοντας όσους έλεγαν από τότε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ακριβώς αυτές τις βαρβαρότητες που κάνει σήμερα! 
  • Ο λαός στο πλευρό των αγωνιστικών δυνάμεων θα τσακίσει το χέρι που θα σηκωθεί στην λαϊκή κατοικία! Ο λαός δεν πρόκειται να παρασυρθεί από Λαφαζάνηδες και εξωκοινοβουλευτική Αριστερά που οδήγησαν και συντήρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για να φτάσουμε ως εδώ που φτάσαμε! 
  • Ο λαός έχει την πείρα για να δώσει δύναμη στην δική του δύναμη, για να τσακίσει τους τραμπουκισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων, για να γλιτώσει την λαϊκή κατοικία και για ν’ ανοίξει τον δρόμο για μια κοινωνία στην οποία ο ίδιος θα έχει στα χέρια του την εξουσία και τον πλούτο που παράγει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου